Tapping

Tapping
Cursos  >  Tapping

TALLERS I TERÀPIES AMB TAPPING

Un espai d’aprenentatge per curar l’ànima


Taller de tapping

Durada: 4 setmanes

Horari: de 18:00 a 20:00

Dies: a convenir

Durant 2 hores al dia, crearem un espai on poder treballar i gaudir de tot el que necessitem, apoderar-nos per prendre decisions i fer que la nostra vida sigui més còmode i feliç.


EFT Taping és una tècnica d’alliberació emocional, eficaç i senzilla d’aprendre, mitjançant uns “copets” en determinats punts del nostre cos que activen l’energia.

És una tècnica moderna d’acupuntura sense agulles, que estimula certs punts que corresponen als meridians energètics del cos i fa que l’energia estancada i densa que està causant malestar s’alliberi, permetent d’aquesta manera que aquesta energia flueixi lliurement, cosa que afavoreix l’equilibri i el benestar personal.Em dic Maria del Mar Martí Solanes i sóc terapeuta al centre Mar de Salut...

Mar de Salut és un centre de teràpies actual, dinàmica, moderna, fresca i senzilla que trenca els esquemes establerts pels centres de teràpies naturals i busca tota classe de perfils per tal d'ajudar a totes les persones. Un centre de salut de confiança format per professionals amb coneixements i experiència en el sector.


A cada moment de la nostra vida, el nostre cos ens demana un seguit de necessitats diferents. Mar de Salut està preparada per acollir-te, tinguis el problema que tinguis o desitgis millorar en qualsevol aspecte. Mar de Salut és una referència pel teu benestar. No tan sols t'ajudarem a sentir-te bé amb tu mateix, sinó que et sentiràs acollit i benvingut en tot moment i en qualsevol àmbit.Pregunta'm el que vulguis!

Si tens algun dubte o inquietud, escriu-me un missatge o truca’m al 650 93 34 90. Estic a la teva disposició per ajudar-te amb tot el que necessitis. Gràcies!

C/ Sant Antoni, 91 Valls (TARRAGONA)

info@mardesalut.com

+34 650 93 34 90
Tornar a Cursos